Dear Evan Hansen

Musikal 2 t. 17 min.
Dear Evan Hansen
Dear Evan Hansen A4 til Filmweb
Ingen er alene

En hjertevarm ungdomsfilm som tar opp alvorlige temaer med omhu, og bærer med seg et viktig budskap om det å bli sett og lagt merke til.

High School-eleven Evan Hansen (Ben Platt) sliter med sosial angst, og har fått instrukser fra terapeuten sin om å skrive brev til seg selv. Når et av brevene blir funnet i lomma på den avdøde medstudenten Connor Murphy, blir det tolket som et selvmordsbrev adressert til Evan. For å unngå å såre Connors foreldre, spiller Evan med på historien om at han og Connor var gode venner - til tross for at de ikke kjente hverandre i det hele tatt. Hendelsen gir også Evan en etterlengtet mulighet til å passe inn på skolen. Han må bare late som om han var den hemmelige bestevennen til Connor. En hvit løgn blir til kompliserte sannheter i denne rørende historien om sorg, anger og kampen for å passe inn i en tid der livet kan være veldig ensomt.

Ben Platt beveger seg fra scenen på Broadway til kinolerretet i Dear Evan Hansen, filmatiseringen av den Tony- og Grammy-vinnende musikalen, regissert av Stephen Chbosky (The Perks of Being A Wallflower).

Originaltittel:
Dear Evan Hansen
Regi:
Stephen Chbosky
Produksjonsår:
2020
Skuespillere:
Ben Platt
Julianne Moore
Kaitlyn Dever
Amandla Stenberg
Amy Adams
Nik Dodani
Sjanger:
Musikal
Spilletid:
2 t. 17 min.
Nasjonalitet:
USA