Ørjan Burøe - Store gutter gråter ikke

d

Store Gutter Gråter ikke. Det seiest at store gutar gret ikkje. Kvifor ikkje, eigentleg?
Ørjan Burøe påstår vertfall at han ikkje finst noko redd for å visa følelsar.

Han kan fint dela det som skjer inni seg med Gud og ein kvarmann. Det må rett og slett til, meiner han, for då får me ein endå betre verden – gjer me ikkje? Og så får me masse stoff me kan laga humor av.

Heldigvis så er det lov å snakka om følelsar i våre dagar, snakka om det indre livet og ikkje berre alt maset rundt oss. Dei fleste oppegåande mennesker veit godt at det kan gå veldig galt med folk som ikkje evnar å uttrykka kva dei føler. Så kva er det me ventar på? Store gutar gret ikkje. Jodå, det gjer dei, men dei treng berre ei skulder å grina på. Kanskje det kan vera skuldra til Ørjan? For i kveld i det minste.

I tre år har Ørjan Burøe reist med showet «Fordommer» og spelt nesten 200 førestillingar. Med «Store Gutter Gråter Ikke» lagar Burøe nok ein gang morosam og personoleg førestilling med tette punchlines. Me håpar at du kjem til å le og kosa deg, og kanskje til og med gret ein liten skvett – om du vågar.

Regi/tekst: Ørjan Liavåg

Musikk/tekst: Bjarte Jørgensen

Stad: Sogndal kulturhus, Storsalen
Dato: Laurdag 23. november 2019
Tid: kl. 19:00
Billettpris: kr. 395,-

Billettar kan kjøpast her ved å klikka på det klokkeslett-knappen over teksten her.
Eller i kiosken på kulturhuset tysdag - søndag kl. 17:30 - 20:00. NB! Sommarstid opnar kiosken 30 minuttar før første film tysdag - søndag.

Kan reservera billettar ved å henvende deg til kiosken på kulturhuset. Hentefristen er 7 dagar. Tlf: 57673300.

Følgjekort-ordninga kan nyttast på dette arrangementet, billettar får du i kiosken på Sogndal Kulturhus.
Eller send mail til sogndal@kulturhus.no. (merk at denne e-posten berre er bamanna vekedagar på dagtid)

Rullestol? Me anbefalar å kjøpa billettar på rad 5 for rullesolbrukarar. Har reservert nokre seter til dette, så ta kontakt med kiosken.