Gå til hovedinnhold
frida liggande

Frida Ånnevik


Henter programmet...

Konsert med Frida Ånnevik i Blaoboxen torsdag 18. oktober!

I haust kan Frida Ånnevik opplevast live når ho legg ut på ny turné saman med nokre av dei mest eminente musikarane landet har å by på.

«Denne turneen gleder jeg meg veldig til! Å synge på TV er stas nok, men det er enda mer stas å spille konserter. Da kan alt skje! I høst får jeg både komme tilbake til konsertscener hvor jeg har spilt før, og jeg får besøke noen spillesteder for første gang. Sånn håper jeg det er med publikum også, noen har vært på konsert med meg før, mens andre kommer for første gang. Velkommen skal dere være, jeg gleder meg til å se dere! Jeg skal lage en god blanding av repertoar fra alle platene mine, men jeg skal også ta med "Søtten år" og kanskje også "Gjenskinn" for de som har sett på Århundrets stemme. Mange har skrivi til meg og sagt at de gjerne vil høre dem igjen, og jeg gleder meg til å spille dem på konsert!» seier Frida.

Med seg i bagasjen har Frida låtar frå sine to siste album; «Her bor» & «Flyge fra» som begge ga ho Spellemannprisar i kategorien «Viser»! Begge platene hausta strålande kritikkar, og både VG, Dagsavisen, Hamar Arbeiderblad og Trønder-Avisa trilla terningkast 5. I tillegg kan publikum sjå fram til nokre perler frå Fridas deltaking på TV2s program «Århundrets Stemme»

 

Stad: Blaoboxen, Sogndal Kulturhus

Dato: 18. oktober

Dørane opnar: kl. 19:00

Konserten startar: kl. 20:00

 

Billettpris: kr. 300,-

 

Det er fritt seteval!

 

NB! 18 års aldersgrense

Blaoboxen Bar vil vera open under arrangementet.

 

Billetttar får du kjøpt her: https://pay.ebillett.no/velg_antall.php?p_id=195&arrnr=14227&kanal=fw

Eller i kiosken på kulturhuset!

 

Ledsagar/følgjekort? billettar kan kjøpast i kiosken på kulturhuset.