Gå til hovedinnhold

Ingrid Bjørnov - Steinway to Heaven


Henter programmet...

KONSERTEN ER AVLYST!

Me beklagar å måtte informera om at denne konserten med Ingrid Bjørnov som skulle ha vore 3. mars i Sogndal Kulturhus dessverre må avlysast på grunn av sjukdom.

Managementet til Ingrid skriv følgjande i ein pressemelding:
"Vi har dessverre kommet opp i en uventet og trist situasjon i forbindelse med Ingrid Bjørnov - og hennes show/turné “Steinway to heaven”. Ingrid fikk en kreftdiagnose 1 uke før premieren på sitt nye show. Hun ble raskt tatt hånd om av leger/sykehus – og fikk på senhøsten beskjed om at det så ut til å ha gått bra. Hun gjennomførte hele høstturneen, med kun endring på noen få forestillinger, som vi fant nye datoer til. For 2 dager siden fikk hun beskjed om at det nå var kommet tilbake, og vi må derfor avlyse resten av turneen, slik at hun raskt får gjennomført nødvendig behandling."

Billettar kjøpt på våre nettsider blir automatisk tilbakeført til den kontoen som var belasta i utgangspunktet. Det går 2 – 5 virkedagar før du ser pengane tilbake på din konto, men ver oppmerksam på at «innbeløpet» i nettbanken/kontoutskrift kan legge seg tett opp mot datoen kjøpet blei registrert. Nokre gonger framfor «utbeløpet». Det kan derfor vera lurt å sjekka kontoutskrifta din heilt tilbake til kjøpsdato.

Dersom billettane blei betalt med kredittkort kan det hende at pengane blir tilbakeført til kredittselskapet ditt, og i så fall vil beløpet bli utlikna på neste faktura. Betalte du billettane heilt eller delvis med gåvekort, vil den summen som var belasta på gåvekortet bli tilbakeført der.

Dersom du ikkje lenger har gåvekortet ditt eller du har andre spørsmål om refundering av dine billettar, kan du sende ein e-post til post@ebillett.no